Njut av gratis returer i butiken.

Valutor

Sekretesspolicy


Integritetspolicy

Orsak vi åtagit oss att skydda din integritet, vår sajt på nätet publicerar denna sekretesspolicy. Vi har skrivit denna integritetspolicyför att förklara våra informationsinsamlingsmetoderoch de val du har om hur information samlas in och används.

Information Collect

När du väljer att använda vår webbplats kommer vi att be dig lämna personlig information, inklusive ditt namn, adress, e - postadress, telefonnummer, personnummer, kontaktuppgifter och annan information från vilken din identitet kan skönjas. Dessutom finns det information om din hårdvara och mjukvara som är eller kan komma att samlas in av oss. Denna information kan vara utan begränsning din IP-adress, typ av webbläsare, domännamn, acces tid och extern webbadress, men är inte kopplat till din personliga information.

Information Användning

Vi kan använda den information som du angav att skicka e - post eller annan kommunikation angående uppdateringar på vår hemsida. Arten och frekvensen av dessa meddelanden kommer att variera beroende på den information vi har om dig.

Information Dela

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part eller din kombinerade personlig och demografisk information.

Efterlevnad av lag

Vi kan ge tillgång till information när juridiskt skyldiga att göra det, för att samarbeta med polisutredningar eller andra rättsliga förfaranden, för att skydda mot missbruk eller otillåten användning av vår webbplats, för att begränsa våra juridiska ansvar och skydda våra rättigheter eller för att skydda rättigheter, egendom eller säkerhet för besökare av denna webbsida eller allmänheten.