Njut av gratis returer i butiken.

Valutor

Frakt & Retur


1. Frakt

a. Alla internationella försändelser skickas via DHL Express främst inom detaljhandeln.

b. Efter beställning, kontrollera din e-post för att få orderbekräftelse.

c.. Internationell sjöfart hanteras av Air International DHL Express Company, inom 3-5 dagar leverans i tid brukar.

2. Utbyten

I. Vi kommer bara att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i originalskick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

II. Vi täcker inte fraktkostnad av utbyten, du kommer att ansvara för returportot samt för frakt och hantering kostnader för frakt de utväxlade objekt tillbaka till dig.

3. Return

a. Vi kommer att ta emot returposter, måste du kontakta oss med tillbaka sändningsadressinnan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i originalskick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

b. Vi täcker inte fraktkostnad för returer och utbyten av rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för frakt-och hanteringskostnader.

4. För Annullering

Avbokning av en order måste begäras innan beställningen har dispatched.Cause att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 6-8 timmar efter kräver placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den släpps ut.

Gratis frakt på beställningar över SEK1660.

Om du har några frågor om denna policy, Kontakta oss.